Diensten

Een overzicht van onze dienstverlening

Projectleiding

Inkoop, engineering, organisatie en de juiste communicatie hieromheen vormen de basis. Als projectleider sta ik centraal in deze processen en vorm de schakel tussen de interne organisatie, de opdrachtgever en de toeleverende bedrijven. In deze rol is het cruciaal in control te zijn en te blijven.

Consultancy

Juist aan de voorzijde is veel winst te behalen in het ontwerp. Tijdig sturen in details, indeling en materiaalkeuzes zorgt voor een optimaler ontwerp. Vanuit een pragmatische benadering help ik je slimmer te bouwen!

Bouwtoezicht en directievoering

Een bouwproces kent verschillende belanghebbenden. Ik help bij het in balans houden van deze belangen.
Ik zorg ervoor dat jij grip houdt en geïnformeerd blijft over aspecten als tijd, geld en kwaliteit.

Training

Met Bluebeam(R) Revu(R) wordt papierloos werken realiteit. Laat je medewerkers meer halen uit dit pakket: trek hoeveelheden uit, vergelijk tekeningen, plaats opmerkingen en nog veel meer. Deze training wordt afgestemd op de behoefte. Is er voor beginners en gevorderden en is zowel inhouse als extern te verzorgen.

Coaching

Mis je momenteel op een project de slagkracht om dit tot een goed einde te brengen? Ik ondersteun het projectteam, zorg voor overzicht, goede communicatie en leg de focus waar hij thuishoort. Ik vul het projectteam aan en stuur bij wanneer het nodig is.

Particulieren

Ook voor particulieren staan we klaar.

Bouwen is elke keer anders! De ondersteuning die ik bied is daarom ook altijd maatwerk. Laat hieronder een bericht achter of neem contact op, dan bekijken we samen hoe ik je kan helpen.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google-voorwaarden zijn van toepassing:
    - Privacy Policy
    - Terms of Service